Dupa ce pleci de la scoala poti sa reincarci. Doar nu ai de sunat pe cineva la ora 14.01.
Nu ai nevoie de telefon la liceu. Astepti sa se termine orele, mergi acasa si iti incarci cartela.
Dar cum ti se termina tie minutele si datele? ca mie nu mi se termina niciodata si stau mult pe net.
La liceu cam e nevoie de telefon, pentru că unii profesori se găsesc de google classroom sau pun elevii sa caute câte ceva pe internet.
El este pe cartelă. Are minute. Pe care le are aproximativ o luna. Dar asta depinde de cât vorbește la telefon. Dacă vorbește foarte mult se pot termina mai repede de o lună.
Ție nu ți se termină minutele și datele niciodată pentru că cum spuneam în răspunsul meu. E abonament. Când ai abonament ai minute și internet nelimitat care nu se termină.
Stii tu mai bine ca mine ce am? Am optiune prepay de 5 euro de la Orange. Am minute nelimitate in retea, 1000 minute in alte retele din care 100 minute sunt internaționale si 105 GB net. ( 5GB +100 GB bonus)
Se dă seama din răspunsul tău.
Nu tu ai spus că ai minute și date mobile nelimitate? Și nu ai mai zis că nu ți se termină niciodată?
Asta înseamnă că ai abonament la Orange.
Pentru că dacă erai pe cartelă trebuia să o reîncarci în fiecare lună.
Opțiunea prepay de 5 euro este cartelă, nu abonament. Asta înseamnă că nu poți avea internet "nelimitat", deoarece la un momendat se oprește deoarece l ai consumat! La fel și cu minutele. Când le ai consumat, înainte de expirarea cartelei ( minutelor ), adică după o luna după încărcare trebuie să o reîncarci!
Pai o reincarc in fiecare luna. Eu spuneam ca nu mi se termina minutele si datele in cele 30 zile de valabilitate a optiunii. Faptul ca expira optiunea e altceva. Dar titularul intrebarii nu a pus problema ca ii expira optiunea ci ca i se termina minutele si datele inainte de expirarea optiunii.
Păi dacă I se termină minutele și datele înainte de expirarea opțiunii e altă poveste. Va trebui să aștepte pana ii expiră opțiunea. Dar eu cred că se poate incarca și mai repede.
Nu se termină deoarece nu o folosești atât de mult.
Nu există o anumită oră la care ți se i au minutele. Minutele se I au într o anumită zi.
Spre exemplu, îți încarci cartela în 10.09. 2022, și o să îți expire minutele pe 09.10. 2022.
Ce ar trebui sa faci? Ar trebui sa îți reîncarci telefonul. Sau o alta opțiune ar fi să îți faci abonament și o să ai minute nelimitate, internet nelimitat care nu expira în fiecare luna.