| MaryMaria333 a întrebat:

Eu sunt genul care cu greu ma hotărăsc la o decizie, mai ales cand vine vorba sa imi cumpăr un produs scump. Deci pana la urma cred ca vreau sa imi iau un Samsung a52s. Ecran mare si pretul este cat de cat decent. Doar că nu m-am decis ce culoare sa aleg dintre alb sau negru. Negru am tot avut. Vreau sa ii iau si o husa hibrid neagră numa ca nu cred ca ar merge la telefon alb. Dar in schimb albul cred ca ar merge cu orice model de huse, numai cu hibridul nu.
Vreau niste păreri va rog. Nu știu de care sa imi iau

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" AndraAHC : ce culoare sa aleg. Negru am tot avut. albul cred ca ar merge cu orice model de huse"

dacă ți-e clar ce vrei, de ce te-am contrazice?

| MaryMaria333 explică (pentru sierra1):

Da dar în același timp vreau si o husa de aia hibrid care nu merge cu albul, aia doar la tel negru. Daia nu stiu nici eu ce vreau.

| RxTx a răspuns:

Să îl scapi jos și să plângi după el
Mai bine ia un laptop și un tel simplu și o camera de fotografiat separată
Așa ai mai multa calitate a vieții
Te bucuri de un laptop superb la 100 euro sexond hand cu factura și garanție îți
De exemplu Lenovo ibm n240

O camera cu de fotografiat

Și un telefon banal

Dar este alta calitate a vietii

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Sa ti iei culoarea telefonului in functie de o husa amarata... nu e o miscare pe care as face o laughing Telefonul e 3000, husa 100. Chiar conteaza ce si cum vine bine cromatic?

| MaryMaria333 explică (pentru GeorgianaDiaconu):

Păi normal ca hotărăști ce tel iti iei inainte, dar pe langa el alegi si husele care iti plac. Si da contează cromatic asa ca design ))

| Gabigabyi a răspuns:

Daca tu esti in poza aia nici nu imi pot inchipui cum e posibil sa vrei alb.Clar negrul ti se potriveste black women. Se vede ca esti o mare fana a culorii negru.

| AlexandruAlexu2022 a răspuns:

Eu zic mai bine să îți cumperi iPhone, este bun din toate punctele de vedere și este durabil