| Catalintoader2 a întrebat:

Exista performance mode pe j6 2018, daca da, cum se activeaza?
Astept raspunsuri bune.

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Tu ai probleme cu bateria de atata timp si pe tine te intereseaza de performance mode laughing

Da bateria se poate duce mai repede de la soft si am auzit ca noile update-uri de la Samsung scad bateria mult mai repede, dar tu nu ai ce-i face. Poti decat sa-ti pui un Custom ROM de 7.1 sau 8.1 CURAT si abia atunci scapi de probleme cu bateria

5 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

Nu, nu exista

| Catalintoader2 explică (pentru Bogdan70001):

Am o intrebaretongueoate sa fie si de la soft sa se duc asa de repede bateria de la j6.Cand l-am cumparat am dat update la soft si de atunci nu imi tine mult bateria.

Da o sa vina actualizarea cea mare de Android 9 in mai sa il astept?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Catalintoader2):

Sunt sanse destul de mari sa vina, dar bateria daca o sa te mai tina jumate maxim 3 sferturi de zi sa zici "Doamne ajuta'

Pai la telefonul meu il pun la incarcat sta 3-4 ore pana la 100 la suta si tot se descarca rapid.Inainte cand nu i-am dat actualizarea de soft statea 1-2 la incarcat si rezista bateria si la jocuri la tot.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Catalintoader2):

Tu ai probleme cu bateria de atata timp si pe tine te intereseaza de performance mode laughing

Da bateria se poate duce mai repede de la soft si am auzit ca noile update-uri de la Samsung scad bateria mult mai repede, dar tu nu ai ce-i face. Poti decat sa-ti pui un Custom ROM de 7.1 sau 8.1 CURAT si abia atunci scapi de probleme cu bateria