Da, se poate. Cauza poate fi de la folosire intensa (cca. 4 ore in continuu in fiecare zi), exista si o posibilitate ca un lichid sa fi intrat in telefon fara sa va dati seama, etc.
Seara l-am folosit si nu avea nimic, a doua zi dimineata a aparut o pata neagra pe ecran care s-a marit, deci nu l-am scapat sau sa vars ceva pe el. Cu folositul prea des asa e, m-am jucat cam toata ziua, in fiecare zi
Sti, unele lucruri nu se intampla din senin
Ai facut tu ceva ceva de nu mai merge, nu cred ca pur si simplu telefonul a fost pus undeva si din "senin" ca prin magie s-a stricat...(parerea mea)
Nu zic ca nu este posibil,
Daca telefonul este nou, atunci poate este un defect din fabrica si ca atare contacteaza retailaru de unde ai cumparat telefonul si returneazal
Daca este mai vechi, 1-2 ani atunci da, se poate strica usor
Telefoanele devin din ce in ce mai performante dar si sensibile,
Buna... pai, daca il ai in buzunar, poate exista sansa sa ti se zgarie, mai ales la blugi. Cam asa si in genti, ghizdane, portofel etc...
Daca ai o husa, iti sugerez sa o pui pe display ca sa o protejeze ( o dai jos de pe "spatele" telefonului si o pui pe fata)
O alta varianta, poate din cauza ca pui mana pe el. Exact, ecranele sunt foarte fragile, daca apesi mai violent pe ele exista riscu' sa se zgarie.
Funda?
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: