| Koba12345 a întrebat:

Folosesc diverse aplicatii de banking pe care am inregistrat telefonul. Mi-am facut obsesie ca telefonul mi virusat si ma intreb cum imi poate accesa cineva banii? Ca si de afla codul de utilizator si parolele tot trebuie sa o faca de pe telefonul meu ca de vrea sa imi fure datele accesand printr-un alt telefon ala trebuie adaugat in aplicatie si cere poze si confirmari mesaje, e-mail, chiar si buletin la unele - deci ii improbabil sa o faca asa. La orice tranzactie online am setat ca sa imi ceara permisiunea ce o pot aproba numa din aplicatie si de persoana aia nu imi poate accesa aplicatia si de are parolele tot nu poate reusi. Folosesc un telefon foarte vechi android de aproape 10 ani, dar nu accesez siteuri folosesc exclusiv pentru treburi oficiale nu distractie. Insa am o mica suspiciune - paranoia ca cineva ar fi avut acces fizic la telefonul meu - ca traiesc la comun cu altii dar din cate imi aduc aminte nu am lasat telefonul la mana altora si am parola insa cere parola dupa cateva minute de standby. perioada in care... O singura data cineva a bagat in telefonul meu de fata cu mine pentru 2 secunde, un TWS- incarcator si casti bluetooth ce mi l-a dat cadou, dar nu cred ca TWS-u putea fi de fapt un aparat modificat pentru hack, mi l-a dat cadou - de era aparat special il tinea pentru el nu?
Sa presupunem ca cineva a instalat un keylogger daca telefonul meu ii pe avion sau nu are acces la internet- inseamna ca nu-l poate accesa in momentu ala?