Singura optiune este sa astepti o versiune mai noua la lollipop sau s adezinstalezi mesageria si sa-o reinstalezi
Mesageria telefonului poate fi dezinstalata?
Hangoust poate fi dezinstalata din Contul Google/ Cont Google- applicatiile mele
Ai putea sa ii dai root(este un procedeu periculos prin care deblochezi functiie de modificare a sistemului si nu sunt responsabil daca telefonul tau pateste ceva)Si sa cauti root explorer,sa il descarci, intri in sistem si cauti apk-urie aplicatiilor, dezinstalezi mesageria originala(tot un procedeu periculos)si apoi instalezi din nou cu apk-urile gasite, asa s-ar putea rezolva.(nu sunt resp daca se strica, o faci pe propria raspundere)
Eu voiam sa stiu initial si de ce se intampla chestia asta si nu as vrea sa stau sa ma complic, poate il stric de tot si chiar nu vreau. Nu imi ramane alta optiune decat sa astept noua actualizare de la Lollipop...
Incearca sa ii dai o resetare de fabrica, totate datele din el se vor sterge si telefonul va fi asa ca atunci cand il scoti din cutie si il deschizi prima data