Desfa capacu scoate bateria si pune o hartie, o hartiuta mica peste sim si pune bateria peste, nu iti vede cartela si de aia! funda pls
Probabil ai scos Simul iar numerele nu leai inregistrat pe sim ci in telefon si doar cateva pe sim de aceea nu-ti apar toate ai scos simul sau ai apasat din greseala ceva gresit si ai sters din numere nu stiu ce sa zic... oricum Bafta!
Poi verifica cartela de memorie s-ar putea sa nu o ai sau sa nu fie buna ori nu merge ceva la tel tau
Păi. cred că ar fi bine să încerci să mai pui odată cartela. Poate s-a mișcat din greșală. Succes :*
Da la setari si alege de acolo afisare contacte si bifezi si sim dar si telefon:d
Nu poti face nimic. Inseamn ca ti s-a ars cardul...iti poti da seama daca intr-adevar s-a ars daca il scoti si frige
Cartele ta nu a fost pusa bine. Iti sugerez sa o scoti din telefon si apoi sa o bagi mai bine. Succes
Poate unde face contact cartela SIM cu telefonul e ceva ars sau sters intreaba un om de se pricepe in electronice sa stii daca e cum zic eu