Cum te poti conecta la toate retelele de wireless? Curios ca majoritatea sunt parolate.Nu cred ca stii toate parolele.
Eu am zis asa, ca o idee. Keep calm.
Tot ca o idee ai fost si ajutat.De mine.I`m calm, thanks.
Bună!
"Verifica daca data telefonului tau este setata corect si daca nu iti lipseste vreun certificat. Poti incerca sa descarci Mini Opera fara vreun certificat si ar trebui sa nu iti mai apara eroarea asta." - SURSA : http://www.mobilewave.ro/forum/topic-4254.html
ÎNTÂI încearcă astfel :
"Pentru a dezactiva verificarea certificatelor atunci cand instalezi o aplicatie, mergi in Menu >> Setari >> Aplicatii >> Manager aplic. >> aici selecteaza la Instalarea programe >> Toate iar la Verif. certif. mod conectat >> Dezactivata." - SURSA : http://www.orange.ro/help/de_ce_imi_apare_eroare_de_certificat/iq/168629
Dacă nu reuşeşti aşa, încearcă să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ) din Meniul telefonului.
Dacă nu-ţi rezolvă problema, atunci încearcă să intri în Setări > Conectivitate > Wlan şi selectezi selectezi ca pachetele de date să fie online permanent.
Toate cele bune.
Nu suntem frati de sange, dar suntem frati de telefon. Eu am cartela Orange. Eu il am in engleza.Intra in settings-configuration-personal settings.
Creezi un Access Point - cu Account name: internet - Access point settings --bearer settings- Packet: internet; Network Type IPV4, Authentification: Normal. Ai terminat aici.
Mergi inapoi si creaza Web cu Account Name :Internet, La use preffered access point, mai intai setezi no, ca sa poti seta punctul de acces, apoi cand termini setezi yes. Setezi Access point: Proxy-enabled; Adress 062.217.247.252 iar Port : 8799. Ai terminat cu access point, acum setezi la Use preffered access point:yes. Acum te intorci in configuration, setezi ca default: personal settings, apoi o setezi ca default in all applications. E complicat ca naiba, mi-au trebuit 2 ore sa imi dau seama de setarile astea. Bafta.
Sterge opera si foloseste browserul prestabilit daca opera e browserul prestabilit downloadeazati google chrome daca nici cu google chrome nu merge mergi la aia de unde ai tu cartela ( Orange cosmote Vodafone ) si arata-le ce iti da si problema va fi rezolvata.
Si eu am Nokia c3.dai la setari si dupa aia la Rest. setari fabricatie si dupa aia merge
..asa am patit si eu bafta.
Funda?
Asa o sa fac luni. Multumesc totusi.