Samsung galaxy trend plus.
Il vei putea folosi foarte mult.
Risc scazut de a se strica
Memorie interna destula.
Tin sa mentionez ca am avut si eu si am fost foarte fericit de el.
Contra:Este cam micut.
Iar Allview E2 living nu am cuvinte.
Allview o firma bulgara.
Un prieten de al meu are X2 Soul si ia ghici o luna la tinut si acum s-a stricat.
O avea telefoane bune dar degeaba se strica prea repede.
Funda
Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy Trend Plus S7580 ( alias Samsung Galaxy S Duos 2 S7582 - varianta cu 2 SIM-uri ), deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmland.ro/compara/4981,4678
Toate cele bune.
Eu tot Samsung-ul l-as lua. Nu m-am uitat la specificatiile sale, dar in orice caz, cred ca este mai bun decat un Allview. Am auzit multe persoane care se plang de telefoane din astea..Alview. Nu sunt prea de incredere din cate se pare.
Depinde si cum le nimeresti
M-am uitat acum la specificatiile pentru Allview E2. E foarte slab, crede-ma.
Camera e slabuta, 512 pe RAM, bateria tine foarte putin. Deci clar dintre cele doua Samsung-ul e mai ok.
Trend + are si RAM mai mare si camera mai mare ( 5 MP ), si andoridul la fel este mai mare, de aia o sa aleg si eu Samsung-ul
Mersi ca te-ai straduit sa ma ajuti!
Cu placere!
Sincer nici unul. Amandoua sunt proaste. Trend plus are o colega si merge super naspa. Lag si iarasi lag. Allview tot asa, am avut o tableta de la Allview si am folosit-o doar 2-3 zile. Eu as mai pune ceva bani in plus si mi-as cumpara unul mai bun, poate un mini s3 sa se aproprie de bugetul tau. Au 3 colege de la scoala telefonul asta si nu s-au plans deloc de el, ca ar avea lag sau ceva de genu. Daca ai de ales neaparat dintre ele 2, totusi Samsung trend + deoarece firma e mai serioasa si totusi e Samsung.
Allview este mai bun.
N ii asculta pe alti care spu ca e mai bun Samsung
Ba ii ascult pe alti care spun ca Samsung e mai bun, Allview e firma romaneasca stim bine toti, nu ma prea bazez pe telefoanele sale...
Anonimul205 întreabă: