Pe ecranul principal cele mai folosite 4 aplicatii(snapchat, messenger, whatsapp, Instagram)
Iar in meniu sunt aranjate in foldere, fiecare cu categoria sa: jocuri, social, poze.
Am pe ecranul principal aplicatiile pe care le folosesc cel mai frecvent: Mobile banking, email, widget cu comenzi player Spotify, whatsapp, un widget mare cu vremea, o bara de cautare google, camera, uber etc etc etc
Nu prea le am cu telefoanele pentru ca nu-s sociabil, deci este un dezastru in el. Pozele cum le fac asa le las, nu tin cont ca am facut o poza gresita si s-o sterg, o las acolo. Am numere de telefon ale fostilor intervievatori, le las acolo ca nu se stie niciodata cand ma simt singur si vreau sa vorbesc cu cineva.
128G storage 2G liberi si nu stiu ce am pe telefon, dar imi e lene de ma doare sa il iau la puricat
telefon organizat... CE E AIA?!?
Am 3 pagini de aplicatii inutile, pe care mi-e frica sa le sterg ca nu se stie cand imi trebuie )
-Pai pe bara de jos am telefon, Instagram, messenger, whatsapp si mesaje.
-Pe ecranul principal tin aplicatiile pe care le folosesc cel mai mult (Youtube, snapchat, brd, etc.)
-Iar pe celelalte ecrane am folderele aranjate fiecare in categoria lui; (jocuri, social, educativ).
anonim_4396 întreabă: