Allview A4 inca il am. Telefonul merge destul de bine. Adic privind pretul cum arata. Are si el unele mici inconveniente. Deci eu i-am umplut memoria full da chiar full cu aplicatii si se misca destul de bine. Nu avea laguri si erori ca S6102. Telefonul in mare parte e ok. Acum alegerea depinde de tine. :*
Toate detaliile le ai aici : gsmarena.com/samsung_galaxy_y_duos_s6102-4385.php
Mulţumesc, dar aş fi dorit să îmi spui tu despre el (dacă l-ai avut, normal)
Daca vrei sa iti cumperi telefon ti-as recomanda Samsung Galaxy Young S6310.Merge super bine. Si despre S6102. L-am testa vreo saptamana incontinuu dar nu prea am fost multumit de el. Ba se bloca, erori, si dupa ce am descarcat apk pe el merge ca boala.
Mulţumesc frumos! Chiar m-ai ajutat foarte mult, credeam că e un telefon bun...dar văd că m-am înşelat . Despre telefonul Allview A4 All, Black nu ştii ceva? Acesa este a 2-a mea variantă, îmi place foarte mult!
Multumesc frumos!
Allview A4 inca il am. Telefonul merge destul de bine. Adic privind pretul cum arata. Are si el unele mici inconveniente. Deci eu i-am umplut memoria full da chiar full cu aplicatii si se misca destul de bine. Nu avea laguri si erori ca S6102. Telefonul in mare parte e ok. Acum alegerea depinde de tine. :*
InGeRaS2011 întreabă: