| Dulke_Pysyka_1996 a întrebat:

Hei,am achiziționat și eu un telefon Huawei y7 2018 și nu ma ține bateria. Îl am de 3 zile și mai mult de jumătate de zi maxim trei sferturi din zi nu tur. Știe cineva de ce? Telefonul e nou din magazin

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Vezi serviciile de locatie. Alege sa nu scaneze WiFi si Bluetooth pentru a stabili locatia.

| gelu1970 a răspuns:

Dacă ii dai un uz intensiv, jocuri, Facebook, Instagram, Youtube, iți durează chiar bine.
In cazul in care ii dai un uz normal ...returnează telefonul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil baterie defecta. Poate sa fie el nou daca bateria vine defecta din fabrica. Si partea proasta ca bateria nu intra in garantie. In caz ca se strica, pe bani tai o inlocuiesti.

| alecsawng01 a răspuns:

Pai poate nu ai formatat bateria, cum ti ai facut o asa o ai, plus ca daca ai wifi, nu inchizi aplicatiile si luminozitatea mare, se duce imediat, tot ce poti face e sa reduci luminozitatea si etc, insa daca nu e formatata corect, primele 3 incarcari, n o sa te tina si e doar vina ta.

| doctorandus a răspuns (pentru alecsawng01):

Lol, am avut mai multe mobile si am o tableta. La niciunul nu am "formatat" bateria si merg foarte bine.

| alecsawng01 a răspuns (pentru doctorandus):

Pai bine, ma bucur laughing dar nu e vorba despre cum merg, ci cat te tine bateria, informeaza te despre chestia cu formatarea sao vezi ca e importanta pentru un telefon nou.

Am auzit si eu de formatare, dar nu la acumulatoare LiPo.

La LiPo trebuie sa uiti tot ce stiai ca e valabil pentru NiCd.

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php%3F140523-LiPo-Formatting