Eu îți spun din experiența mea deoarece, folosesc mult Google, you tube și mi-am monitorizat traficul de internet tot timpulprin tot felul de metode, te-aș sfătui să-ți pui limită la datele mobile, tu vei alegi limita, și atunci telefonul te avertizează dacă treci de acea limită printr-o notificare, sau să descarci anumite aplicații care îți arată în timp real cât internet consumi. Poate ține și mai mult de o lună dacă folosești google, Facebook, astea le poți folosi foarte mult deoarece nu consumă multe date mobile undeva până în 300 de kb/s adică chiar și sub 300 kb/s.cu condiția să nu fuzioneze videoclipuri pe google că acestea pot consuma peste 1Mb/s chiar și și 1, 5 Mb/s pe secundă ceea ce înseamnă 60, 75 Mb pe minut, și pe you tube te poate ține mai mult de o lună, dar să folosești rezoluția (calitatea) mică gen 360p sau maxim 480p asta ar însemna până în 500 de kb/s sau puțin mai mult, te poți uita și la mai multe filme întregi dar nu 4k, undeva la 360p sau 480p, eu ți-aș recomanda să descarci filmele, deoarece unele se pot complet descărca cu 700MB, niciun GB, pe cănd dacă le vizionezi online, îți ia mai mulți GB la un film vizionat
Dacă descarci sau te uiți la filme la greu, intr-o săptămână i-ai păpat, altfel, ajuuuunge!
150 Gb poate fi cca.:
- 1 film de 2 ore, in format 4K, sau
- 25 ore muzica mp3
- o mica biblioteca scrisa, in format doc sau pdf
- etc.
Totul depinde la ce te vei uita in aceea luna.
Filmele si transmisiunile video (mai ales cu rezolutie mare) consuma cel mai mult.