| deya100 a întrebat:

Hei,am o mare problema cu telefonul,am sters pozele din el deoarece erau prea multe si imi incarca memoria, iar cand ii dau restart sau il inchid imi apar iar. straight face cred ca le.am sters de vreo 10 ori pana acum laughing)) Probabil e de la acea aplicatie din telefon cu copie de rezerva, dar nu stiu cum sa dezactivez.
Acum nu mai pot salva poze sau face altele.

1 răspuns:
| Cosminel25 a răspuns:

Hmm, zici ca nu poti sa stergi pozele, pai ai putea sa scoti acumulatorul, si sa il bagi la loc, dupa sa aprinzi telefonul, si sa incerci sa stergi pozele, daca nu dai la copie de rezerva, si incearca sa gasesti optiunea : Dezactivare Rapida, daca nici asa nu merge poti incerca atunci cand faci o poza, sau un videoclip, si nu merge sa salvezi, inseamna ca : Ai prea multa memorie in telefon, cu jocuri, sau aplicatii care le ai in telefon, mai sterge din aplicatii, sau jocuri de care nu ai nevoie, sau daca nu e vina cardului, cardul tau nu mai suporta, poze, video-uri, si este distrus, poti sa te duci sa cumperi alt card, habar n-am cat este, dar te duce pana 1 milion jumate, eu mi-am spus opinia mea.