| FuckTheSystem01 a întrebat:

Hei am o problema care ma streseaza de cateva zile..am un Iphone 3G si nu stiu sa instalez nimic pe el in appstore bineintles ca nu merge si..am auzit de cydia ca ar merge ..am cydia instalata dar ma aenerveaza nu stiu.dau search scriu facebook si imi apar o gramada si nu stiu ce sa alegstraight face asta nu inteleg in afara de facebook as dori sa instalez si opera si niste jocuri ma puteti ajuta? dar fara cablu uSB pentru ac nu ma descurc, l-am avut la resoftat, si l-am luat inpoi ieri...multumesc

11 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Renunta, si am am avut pana acum 2 Iphone 3g, sunt in urma rau de tot, majoriatatea plicatiilor cere IOS 4.3+, iar cu cidya nu faci mare branza, numai aplicatii nefolositoare, si jocuri de 3mb gasesti, total in urma. Iti recomand sa treci la 3gs, este mai actualizat, mai puternic si suporta IOS 6.1.3 pe langa 3g 4.2.1

| ricoset a răspuns (pentru Jipa95):

Eu zic sa numai treaca pe iPhoneurile de generatie veche, se strica butonasele, la ele foarte repede pentru ca sunt vechi, cum i-am si zis, in 1000 de lei gasesti telefon performant, cu android 4.4.2 toate aplicatiile ruleaza decent sa nu isi ia teapa cu iPhoneurile vechi, nu se merita, doar daca iti iei un 5S si peste 2 ani il schimbi ca s-a stricat nu stiu ce la el happy

| miTzuliK93 a răspuns:

In primul rand, in Cydia trebuie sa bagi si niste coduri sursa, unde trebuie sa ai resurse (jocuri, aplicatii, etc.). Eu tot un 3G am, si am ceva jocuri pe el, darle instalam prin USB, luand fisiere.ipa de pe net.

Am cautat si eu in Cydia aplicatii de facebook. Unele nu mergeau, altele mergeau mai greu decat browserul Safari. Acum folosesc Opera, si merge impecabil. Eu ma impac cu el. Isi face treaba de un an incoace. Bine, i-am mai facut si niste tutoriale de pe net ca sa mearga mult mai bine, lipsindu-ma de unele bling-bling-uri.

| Jipa95 a răspuns (pentru miTzuliK93):

Da, dar din appstore nu iti mai merge nimic, majoritatea jocurilor stiu ca merg instalate cu usb-ul pana in ios 4.2 ipa, dar oricum telefonul e out of date, eu cand l-am avut numai chinuri am intampinat cu el.

| miTzuliK93 a răspuns (pentru Jipa95):

AppStore putea la fel de bine sa nu mai existe in meniul telefonului iPhone 3G de ceva timp incoace. Cum ar zice unii, e useless.

| FuckTheSystem01 explică (pentru miTzuliK93):

Clar

| FuckTheSystem01 explică (pentru miTzuliK93):

Vreau sa imi explici cum iau fb-ullaughingsi daca pot lua candy crush sau fruit ninja sau subway?laughing

| FuckTheSystem01 explică (pentru FuckTheSystem01):

De fapt doar fb-ul e clar ca pe ale nu le gasesc nu stiu de ce am mai intrebatlaughing opera si facebook te rog daca imi poti spune

| miTzuliK93 a răspuns (pentru FuckTheSystem01):

Deci, man, uite, fii atent. Nu iti recomand o anumita aplicatie pentru a naviga pe facebook, ci poti intra direct de pe browserul Safari sau altul pe care l-ai nstalat. Eu ti-as recomanda Opera. Este mult mai rapid si mai sigur. Eu ma impac foarte bine cu el.

Si eu mi-am instalat Fruit Ninja, dar prin USB si cu un fisier.ipa luat de pe net. Si cu ajutorul programului iTools l-am instalat in telefon. La fel poti face cu toate jocurile care nu necesita iOS mai mare de 4.1.2. Bine, acum depinde si ce versiune ai tu pe el. Dar din moment ce ai zis ca nu dispui de un cablu USB, singura posibilitate e sa cauti prin Cydia si sa speri ca gasesti ceva compatibil.

| FuckTheSystem01 explică:

Daca intru in safari si bag facebook sta cateva secunde si am scoate straight face nu stiu ce sa fac

| ricoset a răspuns:

E cam vechi iPhone 3G gasesti foarte, foarte greu jocuri/aplicatii pentru el pentru ca nu mai e ce a fost, e foarte slabut la capitolul hardware, developerii optimizeaza aplicatiile pentru iPhoneurile superioare ( tehnica Apple sa treci pe un iPhone nou ) astia sunt ei. Eu zic sa treci pe Android, la 1000 de lei iti iei un Android calumea parerea mea. Bafta si sper ca te-am ajutat.