Schimba-ti incarcarcatorul. Daca nici asa nu merge schimba bateria, iar daca niciuna din aceste 2 solutii nu functioneaza cel mai bine si mai sigur ar trebui sa-l duci la reparat.
Schimba incarcatorul. Am påtit si eu la un S6 edge si l am schimbat acum in 40 de minute bateria full. Bafta
Buna!
Pentru inceput ai putea incerca un alt incarcator, pentru a exclude posibilitatea ca acesta sa fie defect. Daca nici asa nu merge, inseamna ca ai probleme cu mufa de alimentare din telefon și prin urmare va trebui sa mergi la un service autorizat.
Am încercat si cu alt incarcator, si sincera sa fiu cam tot asa face... dar acum am schimbat doar firul USB si se incarca... dar sa vedem cât funcționează. Mulțumesc
Hmm cred că ar fi bine să îți lași bateria inteun loc rece (nu în frigider ) în o camera mai rece vreo 1-2 zile apoi baga la loc bateria în telefon si ar trebui să se repare problema, FUNDA?
Mulțumesc, voi incerca
Va mulțumesc mult. Dar recunosc ca am încercat si sa schimb bateria, si incarcatorul, am resetat telefonul, am instalat aplicații pentru "îmbunătățirea baterie" si nimic. Cred ca cel mai bine e sa il arunc si aia e. Va mulțumesc inca o data pentru răspunsuri
La inceput, incerca sa schimbi incarcatorul, daca nu ia-ti alta baterie, s-au reparo pe aceasta la un profesionist