| DianaZbr a întrebat:

Hei, am si eu o intrebare, vreau sa-mi iau cartela Cosmote, dar inca sunt indecisa, credeti ca Frog ar fi o idee mai buna? aveti alte pareri? Multumesc

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eu îţi RECOMAND cartela VIBE - vezi exemplele COMPARATIVE de mai jos :

"Exemplu 3:
În momentul în care îţi activezi noua Cartela Vibe cu o reîncărcare de 6 euro credit:
- vei primi în mod automat extraopţiunea Xplore cu următoarele beneficii: 100 minute/SMS-uri naţionale + 4000 minute/SMS-uri în Cosmote + 4000 minute în Romtelecom fix + 50 MB trafic de date
- se vor retrage 5 euro credit, contravaloarea extraopţiunii, din cei 6 euro credit reîncărcaţi pentru activarea cartelei;
- vei avea pe cont beneficiile extraopţiunii Xplore + 1 euro credit diferenţa rămasă din creditul reîncarcat" - SURSA http://www.cosmote.ro/......ntent.aspx

"Exemplu:
În momentul în care îţi activezi Cartela FROG UP cu o reîncărcare de 6 euro credit:
- vei primi în mod automat extraopţiunea FROG Enjoy cu următoarele beneficii: comunicare nelimitată (apeluri si SMS-uri) în grupul FROG + 3000 minute către alte numere COSMOTE şi către reţeaua fixă Romtelecom + 3000 SMS-uri către alte numere COSMOTE + 75 minute naţionale şi international + 75 SMS-uri naţionale + Navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul tău mobil, prin serviciul web’n’walk - se vor retrage 5 euro credit, contravaloarea extraopţiunii, din cei 6 euro credit reîncărcaţi pentru activarea cartelei;
- vei avea pe cont beneficiile extraopţiunii Frog Enjoy + 1 euro credit diferenţa rămasă din creditul reîncarcat" - SURSA http://www.cosmote.ro/......epaid.aspx

Toate cele bune.

| DianaZbr explică (pentru bursuc001):

Multumesc!

| bursuc001 a răspuns (pentru DianaZbr):

Cu plăcere!

O seară/noapte frumoasă.

| whattt a răspuns:

Is cam tot o branza toate

| Andrei4Lol a răspuns:

Daca ai un smart phone si iti place sa umblii pe net iti recomand cartela frog cu 3000 de minute 3000 de sms-uri si 75 de minute nationale + Internet nelimitathappy