| Parnic_Denisa_1995 a întrebat:

Hei. am un iphone 4s replica, nu pot spune ca ma dezamageste, singurul lucru care nu-mi place este ca nu pot descarca jocuri si alte aplicati.adica asa cred ca nu pot, deoarece cand am primit telefonul el avea niste jocuri pe ecran si cand apasam pe ele imi spunea ca aplicatia nu a fost gasita. cu totul ca doamna dinaintea mea si-a pus jocuri. am auzit ca daca ai cydia iti poti pune.eu il am. am si java. si appstore norma. e o replica fidela din punctul meu de vedere. poate nu stiu eu cum sa-mi pun.MA AJUTATI?

Dau funda celui mai detaliat raspuns!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat e replica inseamna ca nu are ios ca si sistem de operare asa ca i ati gandul de la aplicatii din appstore

| Parnic_Denisa_1995 explică (pentru suntserios):

Din appstore nici nu speram.din celelalte 2?

| Jipa95 a răspuns:

Cidya poate fi instalata excluziv pe Iphone-urile originale, i-ati gandul de cidya pe acea replica. Cat despre Java, aia merge iei jocurile de pe net pentru ce ecran are telefonul, si cu ajutorul unui cablu de date instalezi aplicatiile. Cat despre acele iconite care cand intrai in ele si iti spuneau ca aplicatia nu a putut fi gasita, ar putea fi ca telefonul sa fi fost testat inainte de al comercializa sa vada daca este perfect functional telefonul.
Bft! happy

| Parnic_Denisa_1995 explică (pentru Jipa95):

Sunt sigura ca am cydia pe telefon.atata timp cat doamna si-a pus aplicatiile gen pasarea nervoasa, my tom.astea sunt aplicatiile cydiei.ai putea fii mai detaliat in legatura cu java?

Ms.