Raspunsul este acesta: noul update al aplicatiei Google este problema. Trebuie dezinstalat update-ul. Uite aici: https://www.youtube.com/watch?v=R3rjL5gz5TU
Mulțumesc mult de tot! A mers
Cu placere, daca continua sa faca asa, du-te in Magazin Play la setari si dezactiveaza actualizarile automate.
Buna. Fix telefonul acesta il detin si eu. Fix aceeași problema il am si eu. Nu iti recomand reset din fabrica ca cum am facut eu de vreo trei ori. Problema e din el. Cazaturile si-au făcut lucrul. El avertizează cumva ca ceva la el nu mai merge si procesează greu întrucât ba bateria tine nici o zi, sau învingerea telefonului, albirea sau inegrirea ecranului s-a.
Costa destul de mult sa te duci cu el la un din asta de telefoane eu am dat 350 lei si după un an m-am intors cu el de unde am plecat. Problema care este la sistem ca s-a oprit sau orice altceva ce apare pe ecran este din el si resetarea e făcută degeaba pentru ca mai rau ti-l strica. Este de la display. Ca sa il schimbi ia mult si efectul e pe moment. Circuitele lui se încing ușor de la display, de aceea telefonul intra in șoc si avertizează prin diferite faze pe ecran. Sper ca te-am lămurit, o zi buna.
Și eu care credeam că sunt singura care are problema asta...de 4 zile îmi apare eroarea...