| roxypoxytoxyk a întrebat:

Hei! Am un telefon Nokia c5-03 si l-am scapat in apa.I-am scos bateria si tot si l-am lasat o noapte asa, dimineata l-am probat s-a vad daca merge si nu mergea cand sa aprind vibra si nu se mai intampla nimic.L-am lasat vreo 3 zile cu toate scoase ca probabil inca nu se uscase si l-am incercat dupa 3 zile si nu mai avea nimic, mergea perfect dar dupa 4 zile in care a mers perfect intr-o dimineata cand a sunat alarma nu se mai vedea nimic, a inceput sa faca la fel sa vribez la aprindere si nu se mai intampla nimic nu se vede si nici butoanele nu se aprind.Ce pot sa fac sa isi revina? Este de la display? Cat costa daca il duc la un service?

2 răspunsuri:
| gamer1234 a răspuns:

Daca au ruginit contactele in el poti sa-l arunci la gunoi.

Daca s-a umflat bateria poti sa-l arunci la gunoi.

Daca ai probleme la ecran, poti sa-l arunci la gunoi.

Alte motive?
Nu merita dus la service.
Poti sa-l arunci la gunoi.

Sau il lovesti un pic si ar trebui sa-si revina ca oricum caramida aia rezista la aproape orice.

| Alexandru1997G a răspuns:

Nu te costa mult fiindca e Nokia, dar nu are legatura cu display-ul dupa parerea mea. Cred ca ar trebui sa il duci la un gsm de cartier si sa.ti zica aia, in niciun caz la Nokia fiindca e scump. Dar daca ai garantie la el, eu zic sa il duci la Nokia si sa zici ca nu ai facut nimic