| Andra12111 a întrebat:

Hei, am venit cu o noua intrebare legata de folia pentru telefon, am Samsung j3 2017 si as vrea sa imi pun folie de sticla, dar nu stiu sigur inca daca sa imi pun sau nu. Sora mea a avut tot asa o folie pe telefonul ei si cand a cazut telefonul i-a sarit folia de pe el si s-a si spart absolut tot de nici nu mai vedeai prin el si tatal meu de exemplu a luat tot o folie de telefon de sticla si chiar daca s-a spart ( ceea ce e si normal daca se loveste sau ceva) dar nu s-a dat de pe telefon si nu stiu daca sa incerc folia sau nu.

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Păi depinde de unghiul în care cade telefonul. Fă și tu ca telefonul să nu cadă în acel unghi în care se poate desprinde folia. laughing
Pune folie pe el și nu mai sta pe gânduri. Folia nu este pentru căzături, ci mai degrabă pentru zgârieturi. Rar o să cadă un telefon pe toată fața lui. Pentru căzături se pune o husă care să îmbrace/acopere colțurile telefonului.

| anonimg a răspuns:

Folia este pentru zgârieturi.
Husa este pentru căzături, pentru că este singura ce protejează colțurile telefonului.
Dacă se nimerește să cadă în poziția în care se desprinde folia, ăsta este norocul. happy
Dar pentru căzături se recomanda o husă care să acopere foarte bine colțurile telefonului. Rar cade un telefon cu fața în jos. De cele mai multe ori cade pe unul din colțuri.