Ia-ti cu Android. Este cel mai bun sistem de operare de pe piata telefoanelor. iOS n-a reusit sa-l intreaca. http://www.go4it.ro/......-13832039/
Din pacate raspunsul meu s-ar putea sa ajunga tot la TheKingBacca. Nu stiu ce dracu' are browserul meu. Oricum, acest raspuns este pentru camiiXD.
Poti sa-ti iei un telefon de 15 milioane cu aceleasi specificatii ca iPhone-ul si sa pui pe acel telefon iOS. Chiar ai nevoie de un mar muscat pe spatele telefonului?
Sunt curios sa vad si eu cum pui iOS pe un telefon cu Android?! Ai fi primul din lume.
Singurii care vor sa faca SO-urile interschimbabile sunt niste finlandezi cu Sailfish OS.
Si eu sunt curios
E ok 5S-ul dar iti sugerez un Android, gen Huawei p9 lite, uita-te si spune-mi parerea ta despre el, uita-te si pe YT sa vezi niste videoclipuri cu telefonul solicitat
Mi-ai raspuns tot mie. Multumesc, dar am telefon si nu intentionez sa-l schimb!
Eu zic sa iti iei 5s ul,are un procesor foarte rapid, o camera buna, care focalizeaza impecabil, sistem de operare curat impecabil (nu il poti virusa cu poze, imagini de pe Facebook etc.) decat un s5 sau chiar s6 mai mult a si prefera un iphone 5s