| giulia283 a întrebat:

Hei. Ce alegeti dintre Iphone 8 plus si Iphone XR? Nu pot sa decid preturile sunt aceleasi amandoua au sticla au aceeasi memorie si sunt mai multe. Ajutati ma voi!

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Primul este mai vechi cu un an fata de al 2-lea. Si este si mai dotat. Daca preturile sunt cam la fel este din pricina ca 8+ este mai vechi, iar al doilea foloseste o tehnologie mai noua.
Al doiale, chiar daca are o bateria mai mare, are totodata si un ecran mai mare care sa o consume. Totusi, la aspect este mai frumos al doilea, si are suficiente dotari. Recomand XR.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8131&idPhone2=9320

| Illuminati2016 a răspuns:

Esti fraier daca dai atatia bani, mai bine iti iei Samsung Galaxy S9 la 2500 ron la reducere. funda?

| Cutezătorul4k a răspuns:

Eu as alege xr, are o baterie mai mare si tine mai bine, xr are si face id si mie mi se pare un plus, uita-te pe YouTube la niste comparatii sa vezi exact.

| NorNegru a răspuns:

Buna! 8 Plus are 2 camere foto, deci ar fi un prim avantaj.
8 Plus - diagonala mai mica
8 Plus are 3D Touch, XR nu are.
8 Plus are o rezolutie de 1920x1080 pixeli, XR doar 1792x828 pixeli.

XR are o singura camera foto, dar cu mai multe functii.
XR: recunoastere faciala, spre deosebire de 8+, care are doar senzor de amprente.
XR: procesor A12, mult mai performant decat cel de pe 8+.
XR vine intr-o gama larga de culori.
XR are ecran complet, fara margini.

| NorNegru a răspuns:

Totusi, recomand cu caldura noul iPhone XR. Mult succes cu achizitionarea!

| LupuMia a răspuns:

Pai, din punctul meu de vedere, iphone 8 plus e mai ok, adica strict parerea mea e ca are camera de pe spate mai frumos asezata, o sa ti fie greut cel putin o saptamana fara butonul ala de control, diferenta dintre ele e la design, zic eu.
Iph 8 e mai mare, parca aranjeaza mai frumos o mana finuta de fata.
Pozele le fac ambele la fel. Nu stiu la xr dar la 8 plus poti sa il iei rose gold, la fel Se vede super dragut la o fata. Parerea mea, daca iti place mai mult cum arata xr ul la aspect ia l, ca altceva nu le deosebeste.

| Dilaraxd a răspuns:

Buna seara!
Eu am iPhone 8 plus gold ( sunt fata ) este frumos, se vede bine.
Dar îți recomand XR.
De ce?
1.Pentru ca au același preț
2.Pentru ca este nou
3. Pentru ca e ok sa îți cumperi tot ce e nou și mai bun apărut.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Dilaraxd):

Se vede ca esti fata, afara suparare big grin

Întrebări similare