In mod normal se salveaza pe cardul din telefon, micro sd. Cand cumperi alt telefon, bagi cardul in el si sunt salvate.
Foarte simplu, sincronizezi cu Google Photos. Sau, daca ai foarte multe, folosesti Dubox. Gratuit, 1 TB spatiu.
Telefonul tău actual nu are card de memorie? Le bagi pe card. Dacă ai iphone pe icloud, google drive.
Foloseste Google Photo sau Google Drive si mutati pozele acolo cand iti iei telefonul doar le descarci.
Cu Phone clone. E foarte ușor. Eu mi-am resetat telefonul (mi-am copiat tot din el pe pc) și când am colpetat tot cu tara, limba, etc și m-am deconectat la contul Huawei m-a întrebat dacă vreau sa îmi salveze datele pe care le aveam. Am realizat ca am uitat sa scot sim-ul, asa ca s-au șters și contactele și am acceptat. In nici 5 minute erau toate la locul lor.
Sau ai putea sa le printezi pe cele mai importante!
Dacă dorești îți dau link către o pagina de Facebook pe care o recomand și vorbești cu ei pentru detalii.
Dacă vrei sa nu pierzi nimic din el poți transfera cu aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi pe telefonul nou. Cel mai rapid și e foarte fain și super ușor. Succes!