Iphone 4
1.Are foarte multe aplicatii
2.Are mai multe huse cool de telefon
3. Poti sa faci orice pe el
4.Internet gratis
5.Internet nelimitat
6.Este mult mai nou si popular
Buna! Iti recomand HTC One X pentru ca este mult mai puternic, iar sistemul de operare ofera libertate mai mare pentru utilizator si mai multe aplicatii si functii decat ce e pe iPhone. Display-ul, procesorul, aproape tot este mult mai ok pe One X. Acum, daca iti place tie iPhone, e un smartphone foarte bun. Ca sa poti face o comparatie cu HTC One X, va trebui sa investesti macar intr-un iPhone 4s. 4 este net inferior lui One X. Ah, si dai mai putini bani pe HTC. Succes cu ce vei alege!
Desigur! HTC One x! Motive:
1) este mai bun ca IPhone 4 100% deoarece nu are cerinte bune ( IPhone 4 are doar frumusetea, dar bunatadea NU!)
2)este mult mai complex( nu ma refer la cat de greu este, ci la aplicatii multe, ce doresti tu)
3)One X-ul este mult mai cumparat ( asa cred si sunt sigur!)
Ai incredere in mine!
One X - De ce? : Procesor quad, camera de 8 Mp, ecran mare... Iphone 4 - De ce? : procesor praf, camera praf, ecran mic ...mai vrei si altceva?
Iphone 4 am si eu si e foarte bun vara mea are HTC one x si s-a plictisit deja de el pe iphone 4 poti sa iti pui ce jocuri vrei pe cand pe HTC one x mai putine.......Parerea mea funa?