Salut,
Cel mai probabil este o eroare software. Iti recomand sa faci o revenire la setarile din fabrica si sa verifici din nou. Daca problema persista iti recomand sa mergi cu telefonul in orice Orange Shop impreuna cu factura si garantia pentru a se trimite in service, daca telefonul este achizitionat din reteaua Orange.
O zi buna,
Orange Helper
Mulțumesc, am încercat și prin Nokia suite să-i actualizez softul, tot nu merg aplicațiile, deci service ultima opțiune.
fix de asta am si eu.Numai ca la mine facea probleme la descarcari, etc.Pana la urma si-a revenit.
O dar vai cât îl stresez și acum. Cu Nokia Suite am reinstalat soft-ul mă rog, l-am actualizat și tot nu merge nici email-ul. Vreau să deschid Magazinul din meniu și-mi deschide Convertor-ul.
saraca de tine, dar daca iti face atatea probleme, ia'ti mai bine altul din amanet.Bagi Asha 200, si iti iei tot un Asha 200 punand o diferenta de bani.Sau daca ai banii mai multi iti iei alt telefon.
Are valoare sentimentală dacă știi cum zic. )
Inteleg,te ai obisnuit cu el,in fiecare seara ii zici "Oh, nokiutzul meu, cat te urasc, nu merge nimic pe tine, te-as arunca da ai noroc ca ai valoare sentimentala"
Ceva gen. Bine că merg mesajele. )
Altfel chiar zbura.