| WoKy a întrebat:

Hei, lume.
De ce mi se blocheaza aplicatia Facebook Messenger atunci cand primesc o poza de la cineva? Si nu neaparat la fiecare poza ci parc.ar urma un algoritm. Cand ii vine ei/lui( telefonului) se blocheaza.
Am un J5 2016, Android 7.2 si 20 Gb memorie libera. Ceva solutii? Am incercat cu update la aplicatie dar nimic.

6 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

Problema se rezolva destul de usor.Settings->Apps->Messenger->Storage->Clear data, Clear cache. Daca nu a mers asa da-mi reply si iti zic si alte solutii. Funda?

| maximdreey a răspuns:

Pfff... messengerul are adesea multe probleme, ai incercat sa reinstalezi aplicatia si eventual si un restart al telefonului? Cam asta e tot ce ai putea sa faci din cate stiu.

| WoKy explică (pentru maximdreey):

Devine din ce in ce mai plina de bug-uri prostia asta de aplicatie. Ma gandesc ca varianta Lite e mult mai bine optimizata insa e trist ca nu ai tot atatea facilitati la indemana.

| maximdreey a răspuns (pentru WoKy):

Da, si lucrul cel mai nasol e ca pe Android nu prea ai multe varianta sa rezolvi problemele de genul ca pe windows in multe cazuri, you know, cam tine de developeri toata treaba.

| Si_Atât_Ady_1998_ea6V a răspuns:

Pt că eşti tu prea prost nepoate şi Facebook so săturat de tine

| WoKy explică (pentru Si_Atât_Ady_1998_ea6V):

Iti citesti biografia acum?
Eu ti-as recomanda o lama sau niste soda.
Te pup cumetre.