| anamaria82726 a întrebat:

Hei! Pe compari.ro se gaseste iphone 11 la 3100 de lei aproximativ(cel de 64gb cred). Iar pe altex sau eMAG in jur de 3600.
Ideea e ca nu cunosc siteurile acelea de pe compari si nu stiu daca sa ma risc sa comand de acolo. Voi ce ziceti?
Apropo, va rog sa va raportati strict la intrebare, nu vreau alte recomandari de telefoane.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

E adevarat nu toate siteurile pe care le gasesti intr-un site de genul compari.ro pot fi serioase, unele sunt siteuri mari din judetele lor si au multi angajati, altii au un singur om care el suteaza el centreaza el ambaleaza, el vinde etc si uneori mai poti primi si tepe.
Dar daca faci precum zice frank51 sansele de teapa sunt mici spre deloc.
Eu nu iau electronice de pe siteuri obscure in general pentru ca nu stiu cum as face cu garantia, in trecut ce-i drept am patit cu vreo doua produse la unul am vrut sa fac retur si aia numai raspundeau la telefon, cum ziceam societati de astea de 2 lei in care exista un singur angajat care el e si administrator si au capital de 2 lei, aia mai puti rezolva garantie sau au contracte cu firme mari, dar chiar si in cazul acesta exista legea carora li se poate aplica, sesizare la ANPC etc.
Intr-un cuvant sa stii ca unele oferte care par prea bune in realitate nu sunt, daca toata lumea vinde un produs cu 5000 de lei iar un anumit site cere 2500 de lei, acolo exista o smecherie.

7 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Comanzi si platesti cand iti vine, cu verificare colet.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci te referi la acele magazine necunoscute, de pe compari.ro.
Din cate am vazut, multe au pagini recenzii si pareri acolo, poti sa le verifici. Dar oricum, este un site din Romania pana la urma de unde au cumparat mai multe persoane. Sigur o sa iti emita o factura electronica si fizica dupa, cu care poti sa mergi la ei daca exista vreo problema.

Deci nu ar trebui sa existe riscuri. Plus ca fiecare oras are magazinele lor de produse (electronice de exemplu), de care nu am auzit vreodata, pentru ca nu suntem in acele orase. Si totusi, lumea cumpara si de la ele, cei care le cunosc. Deci ar fi cam acelasi principiu big grin

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai zi si tu ce magazin sunt poate stim ceva despre ele

| xerxes1 a răspuns:

Daca e magazinul 220 e ok.

| anamaria82726 explică (pentru Simpatic):

Da, doar ca acolo era doar cu vreo 500 de lei mai ieftin. Adica de la 3600 la 3100.
Si totusi sunt ceva bani si de asta nu intelegeam de unde aceasta reducere. Nu stiu daca sa ma risc. Unele prietene imi zic sa astept black friday pentru eMAG/altex si sa mi-l iau prin noiembrie

| Simpatic a răspuns (pentru anamaria82726):

Da,black friday este o alternativa buna.

| OnePiece a răspuns:

La iPhone mai bine il cumperi de pe un site acreditat precum PC Garage pentru ca e risc mare de teapa. Il gasesti cu 3400-3500 de lei pe acolo.