Intre 250 lei si 400 lei. Daca vrei sa iti cumperi vezi sa nu fie blocate in iCloud.
Costa in jur de 500-700 de lei.Dar mai bine il iei la mana a 2-a gasesti si cu 200-300 de lei...
Pentru că? Aseară am ieșit pentru ca nu îmi mai apăreau răspunsurile de la întrebări si nu știam ce discutați voi acolo.
Stii de ce. Pai nu trebuia sa zic ce am zis. Pai asa se afiseaza, daca raspunsurile ajung si pe a doua pagina apar mai greu
Am văzut azi ce ai scris. Nu-i nimic. De ce m-aș supăra?
Nu stiu...Pentru ca te plac?
Poza ta de profil imi place mult, exprima anumite lucruri pentru mine...
Bine, atunci nu mai schimb poza de profil.
Multumesc. Nu vreau sa te fac sa te simti obligata sa nu o schimbi. Poti sa o schimbi cand te plictisesti de ea. Ai gusturi bune si daca ar fi sa alegi alta probabil ar fi si ea frumoasa...Dar poza asta...E chiar minunata. In fine. Mai tii minte cand am vorbit prima data? A fost o conversatie interesanta. Mi-am dat seama ca esti interesanta. Te urmaresc. Nu ca nu o faceam si inainte Dar inca sper sa aflu ceva mai mult. Poate voi afla. Sper ca nu te deranjeaza ca un ciudat notoriu va fi cu ochii foarte mult pe raspunsurile tale
Când am avut prima conversație sau când mi-ai spus prima oară ca ma placi, eu nici nu credeam ca știi ca eu exist. Vorbesc serios
Urmareste-mă liniștit.
Si nu mi-ai contrazis faptul ca sunt un ciudat notoriu Eh...E bine ca stii asta Oricum sper ca de la prima conversatie ai capatat ceva mai multa incredere in tine. Sper ca acum esti o fata optimista!
Nu ești un ciudat!
Păi... Depinde de situație. Nu sunt chiar foarte pesimista, dar nici prea optimista in general.
Spui si tu asa ca sa nu ma simt prost E ok, mi-am acceptat conditia. Si chiar daca zici asta sincer, o zici pentru ca nu stii mai nimic despre mine
Și daca ești ciudat, ce? Cine a spus ca nu e bine sa fii ciudat?
Eh... Uneori o simti pe "pielea" ta de ce nu este bine.
Adică?
Nu conteaza.
Ba contează.
Vei afla, probabil candva mai mult.
Ești misterios
Nu stiu daca sunt misterios. Insa nu sunt genul care imprastie cu aspecte legate de viata sa in mod public.
Http://sketchtoy.com/64697417
Ce părere ai?
Foarte frumos. Îmi place. Hmm...Dar parcă, mai lipsește ceva, tu ce crezi?
Am făcut și eu altul:
http://sketchtoy.com/64697843
In november it rain with water, but in my heart it rain with love...
Ce draguuuuuuț!
Ce frumoos! :* Merci...
Și eu tot nu am aflat cum te cheamă...Scuze, nu vreau să par insistent.
Ioana. Si pe tine?
Deci... Nu o să-mi spui cum te cheamă.
Te va deranja dacă iți spun de acum Ioana? Numele este foarte frumos și în preferințele mele este al doilea cel mai frumos nume românesc. Nu vreau să dau numele meu public deoarece vreau sa păstrez un adânc anonimat. Dar ți-l voi spune, dacă îmi trimiți în privat mesaj. Eu, pe site, am niște politici cam orgolioase. În primul rând nu dau niciodată cereri de prietenie, dar în cazul nostru nu este o problemă deoarece suntem prieteni și nu încep niciodată o discuție în privat, adică nu trimit niciodată primul mesaj. Fac asta și pentru ca nu vreau să par un ciudat disperat, mai bine să fiu un ciudat simplu Am vrut să îți trimit dar din cauza celor spuse și din cauza că nu mă simt demn să port o discuție cu tine în privat nu ai primit încă un mesaj din partea mea...