In primul rand spune-ne ce ai facut cu el de a devenit brick: incercare de rootare, incercare de instalare imagine de recovery, incercare de instalare de sistem de operare? Ca daca n-ai facut asa ceva si ai ales pur si simplu cifrare n-ar fi mare lucru.
Păi aici e problema, era la încărcat şi când l-am aprins mi-a apărut chestia aia cu "Encryption unsuccessful" şi implicit singura chestie pe care puteam să o aleg era "Reset phone".
Poate si-a facut singur (automat) upgrade la Android 5 si acest lucru a esuat. De obicei upgradeul are mai multi pasi si banuiesc ca imaginea de recovery e inca functionala, deci daca pui pe cineva care se pricepe ti-ar putea instala Androidul facut special pentru telefonul tau.
Cred că îl rezolv eu...cu un ciocan de nu se vede .
Şi ar putea să fie altceva, gen ceva se repară mai uşor? Adevărul e de când mi-am luat telefonul nu m-am uitat dacă are nevoie de update.
Nu cred că merge din moment ce nu-mi recunoaşte telefonul când îl conectez la pc.
Nu am fost în viaţa mea mai nervoasă .
Nu cred că poți să-l rezolvi singura. De fapt, sigur nu poți. Trimite-l la service.
Oricum, privete partea bună: Te-am luat la 100 doors
Şi priveşte şi tu partea bună, am pierdut absolut tot ceea ce puteam să-ţi dau .
In cazul asta, uita-te pe aici :))
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391829
(Npb, le rescriem noi :>)
Hmm înseamnă că îți este afectat sistemul de operare, îmi poți spune ce telefon ai?
Anonimul205 întreabă: