| CosminBA a întrebat:

Hei, TPU! Acum vreo 2 saptamani mi-am achizitionat un iPhone 7 nou, iar acum am observat ca atunci cand deschid camera in modul "fotografie" aceasta pare sa se miste sacadat atunci cand lumina din incapere e doar cea artificiala. Este vreo problema cu telefonul meu?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Poate e setat pe modul live.Cand esti pe camera ce spui verifica sus exact in mijloc, acolo ai o iconitas micuta daca e galbena atunci este on, apesi pe ea si o pui off.In modul ala cand faci poze or sa se miste,dar f putin,asta daca despre asta vorbesti.
Daca vorbesti despre altceva,probabil te referi la faptul ca avand lumina mai slaba camera incearca sa focalizeze,de aia se misca,cauta sa se regleze la lumina,eventual la ce anume doresti sa fotografiezi, apare un patrat, sau cei ala si ala se misca, cauta fete banui, pentru aia e facuta chestia aia sa caute sa focalizeze chipuri de oameni sau ceva anume spre ce tu intrepti camera.Deci e totul normal zic eu, nu ai de c e sa iti faci griji.

1 răspuns:
| Saicoth a răspuns:

Nu e nici o problema, e normal.
In lumina slaba ISO-ul este ajustat constant si incearca sa prinda cat mai multa lumina.