Salut,
Este posibila inlocuirea acestuia dar garantia nu acopera defectiuni provocate din vina utilizatorului.
Daca vrei totusi sa il repari contra cost trebuie sa il trimiti in Orange service, ulterior ti se va comunica costul reparatiei, deoarece este posibil ca display-ul sa nu fie singura componenta ce trebuie inlocuita.
Cu prietenie,
Orange Helper
Este vina ta tu trebuie sa suporti costurile si schimbal cu noul Orange nivo mult mai bun decat acel telefon adica stockholm il are un coleg si e foarte slab ecran mic etc.
Deci daca vreau sa imi schimb telefonul, cu Orange Nivo sa zicem, trebuie mai intai sa-l si platec pe asta vechi?
Poi am dat la inceput 300 si ceva de lei + 7 euro in fiecare luna, mai bine de un an jumatate? deci? trebuie platit?
Pe vremea lui era bun, ce vrei sa fac? Eram copil cand l-am luat.
Salut! Nu te-as sfatui sa iti iei un Orange San Remo. Am si eu unul si am reusit sa ii sparg ecranul ..este foarte fragil fiindca este foarte subtire si in caz ca ti se sparge protectia si touch-ul trebuie sa cumperi display-ul cu totul...costa 430 lei. Ca performante este bunicel, iar camera este excelenta, dar daca iti iei sa ai mare grija cu el pentru ca este extrem de fragil.
PorumbelulCalator1997 întreabă: