| CrAzYAbOuTMuSiC a întrebat:

Hei TPU.Am o intrebare importanta,e o poveste lunga,asa ca, nu va obositi sa raspundeti daca nu cititi intrebarea.Acum doua saptamani am fost la munte,si,mi-am luat si telefonul cu mine(am avut wireless) si l-am parolat cu model,am uitat parola, mi s-a blocat telefonul.L-am dus la reprezentanta Vodafone acum o saptamana.Mi l-au reparat.....si tata l-a adus acasa.Se pare ca l-au adus inapoi la setarile din fabrica.Acum,problemele mele sunt: 1.Ma duc la meniul pentru wireless,caut reteaua,dau clic pe ea si imi cere parola,o scriu,si dupa,ar trebui sa dau clic pe butonul de conectare,butonul nu merge,e gri, si nu se intampla nimic dupa ce dau clic pe el.2. Am bagat cardul SD in telefon,cred ca nu-l mai recunoaste telefonul,mi-au disparut aplicatiile,si totusi,am verificat telefonul, inca mai am pozele pe card
Am un Samsung S5830 (Galaxy Ace)
Va rog, ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Ripperz a răspuns:

S-ar putea ca Vodafone sa-ti fi sters neintenionat anumite lucruri la resoftare sau sa iti fi umblat greit in el. M-ai bine du-l la un GSM

| CrAzYAbOuTMuSiC explică (pentru Ripperz):

Nu ma deranjeaza ca mi-au sters aplicatiile, ma deranjeaza faptul ca nu merge sa ma conectez la wireless

2 răspunsuri:
| CrAzYAbOuTMuSiC explică:

Am rezolvat problema, nu bagasem parola corecta, mersi oricum