Scoate daca ai microSD-ul si SIM-ul dar lasa-l la incarcat pentru reset. Poate bateria nu s-a incarcat.
http://www.hard-reset.com/alcatel-ot-918-hard-reset.html
1. Intai scoate bateria, incearca s-o invarti pe o suprafata plata, cu ambele parti cele mai plate ale ei. Daca se invarte mai mult de 3, 4 secunde, atunci bateria e moarta. A facut bulb in centru. Trebuie schimbata.
Dar daca nu:
2. Ia tine apasa pe butoanele Volume Up + Power sa vezi daca da vreun raspuns.
3. Factory reset / full wipe. N-ai de ales, din pacate.
Bateria nu e moarta, dar nici daca apas pe butoane nu se deschide. Daca il duc la un service, exista sanse sa il repare?
Pai, e asta e specializat acel service, sa-ti ofere niste servicii contracost. Daca nu ti-l poate repara, un diagnostic al telefonului tot iti va da. Asadar, de aflat ce are o sa afli. Recomand service-ul. Ai sa te lamuresti acolo mult mai bine ca aici.
Eu vreau doar sa mi-l repare. Sunt constienta ca e contracost, mai ales ca garantia mi-a expirat acum cateva zile. Il poate face?
Asta nu iti pot spune eu, dar de obicei cei din service gasesc cele mai nastrusnice solutii si, de cele mai multe ori, dau de capat problemelor.
Stii... la faza asta m-ai speriat. )
Oricum, va multumesc tuturor pentru ca v-ati batut capul cu problema mea. Maine voi merge si sper sa am noroc.
Hmm eu zic ca daca ai memorie pe un flash de telefon recomandat s-o scoti daca e memoria telefonului atunci nu cred ca ai sanse mari sa-l recuperezi!