| Chelseaa a întrebat:

Hei TPU.
Am o mare problema
Gen, am avut niste casti care mergeau la orice, telefon, pc, mp3 bla bla. bun. chestia e ca dupa cateva zile cand am bagat sa ascult muzica nu imi mergea o casca.
Mi-am zis bine, probabil s-a dus naibii.
Am incercat sa bag la pc si au mers amandoua.
Ce sa fac? gen daca ridic putin de Mufa in sus merg amandoua dar de ce? inainte nu era asa. Si tin sa zic ca orice pereche de casti as baga face la fel.
Trebuie sa il duc la reparat? daca da, cat costa? si in cat timp mi-l face? va rog am mare nevoie de ajutor.
Ofer funda + vot.

7 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Aste e o problema comuna la casti. firele sunt foarte subtiri, si datorita miscarii, cand mergi, sau cand strangi firul, etc, acesta se uzeaza si se rup.
castile de calitate au fire groase, si destul de rigide. ia drept comparatie aici castile de calculator si cele de telefon. cele pentru PC sunt de 2-3 ori mai groase, plasticul e mai tare, unele sunt imbracate in tesatura textila, si chiar au un arc la mufa pentru a mentile firul drept.

In functie de cat costa castile, iti recomand sa iti iei altele noi.

| Chelseaa explică (pentru Danzell):

Nu e de la casti! Am incercat si casti noi si mult mai multe si nimic! acelasi ****!

| Danzell a răspuns (pentru Chelseaa):

Am vazut raspunsul dupa ce l-am scris pe al meu

| thewomaninwhite a răspuns:

Sigur e la telefon. Are vreo defectiune la mufa aceea.

| Chelseaa explică (pentru thewomaninwhite):

Mufa nu are nimic. La laptop merg bine.

| Danzell a răspuns (pentru Chelseaa):

Cred ca se refera la mufa unde bagi castile la telefon. e si asta o posibilitate

| TheCosmin02 a răspuns:

Este de la telefon, ori nu mai face contact bine cu mufa aia poate ca din cauza prafului sau ceva gen...
ori ceva de la memorie dar nu prea cred ca de aia.

du-te cu castile si cu telefonul la un servis de telefoane sau la un prieten care se pricepe sau ceva gen sa iti spuna ce are daca esti de acord sa til repare il poti intreba cat costa inainte ca trebuie sa stie (in cazul in care mergi la servis). eu am mers o data ca nu mai imi mergea difuzorul la un s4 si inainte mi-a spus ce are si nu mi-a luat bani pentru asta. dar cel mai sigur intrebi (cat costa si daca costa laughing ) happy.