Buna, poti sa iti pui melodiile din calculator pe card apoi pui cardul in telefon eu asa fac
Si-asta ar fi o idee! Multumesc mult!
Ok! De unde pot sa cumpar unul? Si cat costa?
Poti gasi la Magazinele Vodafone.20-30 ron.
Mersi!
Ar fi trebuit sa ai grija ce cablu iei. trebuia sa gasesti unul a carui mufa sa intre in telefon. in mod normal, exista cablu de date pentru orice fel de mufa. Ai putea de exemplu sa trimiti prin mail sau bluetooth.
Pai cablul de date l-am primit la aparatul de fotografiat, cu mult inainte sa imi cumpar telefonul! Multumesc oricum! Prin email cum se trimite?
Da-mi mesaj cu o adresa de email si melodia pe care o vrei si ti-o trimit eu
Ok! Cum pot sa-ti trimit mesaj privat? (Scuze, dar sunt noua pe TPU si nu stiu prea multe)
Ai putea de exemplu sa-ti trimit tie insuti/insati de pe calculator fisierele prin mail si sa-ti deschizi mail-ul de pe telefon si sa le descarci acolo
Cablul nu incape in telefon sau melodia? trimite-o pe mail ca atasament si o descarci in telefon
Cablul nu incape in telefon! Ok, multumesc oricum!
Aaa stiu telefonul ca am si eu de ala eu am un stic de internet carenu imi mai merge si intr-o parte a sticului am loc de card si bag cardul in el si apoi in pc eu zic ca e buna ideea
acu fa cum vrei tu
SUCCES!
Mersii! Eu nu am stic de-ala, dar mersi oricum!
Cauta la prieteni la rude e buna ideea asta, cauta ca tot va trebuii sa gasesti odata
Ok,mersi,am rezolvat oarecum!
Multumesc tuturor pentru ideile voastre, multumesc mult Razvan Neag, ii multumesc in mod special Andreei!
Am rezolvat problema asta, va multumesc tuturor!
Acelesi telefon am si eu....eu trimit muzica prin bluetooth...am cumparat dintr'un magazin Orange un stick bluetooth si merge sa trimiti si din calculator in telefon si din telefon in calculator
Ok! Am rezolvat problema! Multumesc oricum, daca o sa mai am nevoie, o sa-ti ascult sfatul!
Multumesc mult!
Anonimul205 întreabă: