anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,TPU! Am si eu o mica problema.
Deci, sa incep.
Imi doresc foarte mult in iphone5s,iar mama mi-a promis luna trecuta ca imi ia cat de curand(1 sapt-2) si totusi nu a mai adaugat nici-un fel de comentariu in legatura cu asta.
N-ar fi o problema banii pentru ca avem o situatie financiara buna si mi-ai putea cumpara fara nici-un fel de problema.La scoala invat bine dar asta nu conteaza pentru ca pana acum nu mi s-a refuzat nimic,chiar si atunci cand am luat note mici.
Parintii mei sunt divortati si locuiesc cu mama.Ea munceste foarte mult si castiga chiar foarte bine, iar eu nu sunt genul de persoana care sa cer, adica nu-mi sta in fire si nici nu am avut situatii de genul..Cand am avut nevoie de ceva, am avut.
Acum intrebarea mea este
Cum i-as putea spune mamei, adica sa-i reamintesc de dorinta mea si sa o conving sa-mi cumpere?

Răspuns Câştigător
| Deliiiia a răspuns:

O intrebi, adopti o usoara atitudine de nepasare, in timpul unei alte activitati, batand un apropo, ca sa nu pari foarte insistenta.

1 răspuns:
| Gorgan a răspuns:

Eh, fiind fan Android nu-ti recomand un Iphone oricare ar fi. In fine incearca pur si simplu sa o intrebi, la fel cum ai pus intrebarea aici. Nu ar trebui sa fie atat de complicat