Intri la setări, la aplicații, cauți aplicația, apeși pe oprire forțată, după care apeși pe goliți memoria cache după care ștergeți datele. După ce ai făcut asta sigur merge.
#AlexElektro1987, nu merge
Intri tot acolo unde ti-am zis dată trecută și dai la " Dezinstalează actualizarile ". Ar trebui să mearga.
Bună!
Dacă ai probleme cu Magazin Play (Play Store) ca problemă să fie rezolvată trebuie resetat telefonul la setările din fabrică pentru că este posibil să ai un virus care ți-a afectat sistemul de operare.
Recomandarea mea este: Du-te la Setări și resetează telefonul la setările din fabrică pentru a rezolva problemă, crede-mă că nu ești singura care ai pățit așa ceva și s-a rezolvat prin resetarea setările din fabrică.
Hei,stiu de revenirea la setarile din fabrica dar o sa mi se stearga tot din telefon si nu prea vreau. Mă interesa daca e vreo metoda prin care pot rezolva problema fara sa apelez la setarile din fabrica.
Mulțumesc oricum :*
#Yonella123, dacă nici așa cum a spus #AlexElektro1987 nu merge altă posibilitate nu mai este.
Există posibilitatea de-a salva tot ce ai în memoria telefonului în card-ul tău de memorie iar apoi să resetezi telefonul la setările din fabrică asta ar fi ultima soluție.
AlexMaftei2001 întreabă: