Daca nu e carcasa schimbata de tine, mergi inapoi la magazin si fa scandal.
Daca nu rezolvi cu scandal, o sa cumperi alta camera sau nu. problema e ca nu prea sunt DOAR camere de vanzare. Mai bine cauti un s2 + cu ecranul spart(is destul de ieftine) iti iei ce iti trebuie si vinzi restul.
Probabil ca nu are nimic, poate nu au conectat bine mufele inauntru atunci cand ai schimbat carcasa, du-te inapoi acolo unde s-a montat noua carcasa sa verifice mufele din telefon!
Pai am fost acolo si... ei mi-au spus ca e din cauza ultimii cazaturi, dar problema e ca inainte sa-l duc la reparat ...camera imi mergea.
Daca NU ti-au dat garantie pentru lucrarea facuta, nu mai ai ce face. Poti sa-l duci in alt service si dai bani pe reparatie camera. imi pare rau pentru telefonul tau dar alta cale nu mai este, poate decat sa-l dai unui ''nemeserias'' sa ti-l repare cu rezultate incerte...
Sau poate este o problema de soft, Si in cazul acesta faci o resetare telefon la setarile din fabrica.
Mai bine cumperi un S2 second si pui pe cineva sa iti schimbe camera si iti mai raman si piese de schimb. Daca nu o camera de S2 te costa in jur de 2 milioane. Funda?
AlexMaftei2001 întreabă: