E posibil ca asigurarea sa acopere si lovitura, intra pe site-ul magazinului de unde l-ai cumparat si citeste ce presupune asigurarea.
Mamei tale ii poti da impresia ca s-a intamplat ceva mult mai grav, ca apoi cand spui ca e spart telefonul sa rasufle usurata. De ex ii poti da impresia ca l-ai pierdut. Sau ca esti exmatriculata. Sau ca esti insarcinata. "Mama, asa-i ca daca mi s-ar intampla ceva grav si serios m-ai sustine si ajuta? "In unele momente din viata, am nevoie asa de mare de intelegerea ta!"
Bine, nu e chiar frumos ce te invat eu sa faci dar poate fi util. Sau poti fi sincera de la inceput si accepti 2 vorbe moralizatoare. Ii spui din start ca "mami nu am vrut sa il sparg, doar stii cat de mult inseamna pentru mine" etc.
Nu cred ca garantia este valabila daca il scapi pe jos sau daca il uzi, dar du-te si verifica, ca oricum nu ai nimic de pierdut.
Iphone 365s la ce-i bun daca cum sufla vantu crapa?, poate la muntii de guonaie din india..., garantia de regula tine la defecte de fabricatie, nu ca l-ai legat la 380v sa vezi daca se incarca mai repede.
Am un amic da tot la cateva luni 1000 ron pe alt telefon ca s-a spart(reparatia nu merita...), cei greu de priceput telefoanele cad n-ai ce face, murphy law..., Sonim asta e rapunsul au modele old si din astea cu taci pentru fitosi sau maniaci, pret pe masura, performanta la fel, poti sa-l scapi, sa-l fierbi cu pastele, sa-l uiti in apa in congelator, sau sa-l pui pe gril langa 2 bucati de peste, sau il scapi pe jos si trec cateva masini peste el pana te plictisesti sa-l ridici. NARE BAI.
Mai trebuie sa-i faca si un acumulator pe antimaterie sa tina macar 350 ani si aproape m-ar multumi.