| bogdanstefan12234 a întrebat:

Hei TPU
De curand mi-am luat o cartela Prepay cu numar,aceasta fiind a doua cartela,prima fiind una pe abonament, mi-am bagat credit si merge.Problema mea este ca nu am dat numarul meu nou la nimeni in afara de mama si tata,la niciun coleg, prieten.Eu pe telefon am WhatsApp,colegii imi stiau numarul vechi,eu mi-am schimbat numarul in vacanta si nu le-am dat numarul meu,in fiecare an,noi,clasa noastra facem un grup pe WhatsApp,insa m-am trezit acum doua zile ca sunt in noul grup desi ei nu aveau numarul meu nou,deci nu aveau cum sa ma bage in grup.Tin sa mentionez ca de cand mi-am luat noua cartela,ma mai contacta un alt coleg din alta clasa,desi nu imi stia numarul,el cauta pe alticneva,si in ultima vreme ma tot suna lume ca il cauta pe cutarica,dar ii zic ca este greseala,ceea ce nu s-a intamplat cand eram pe abonament, in 2 luni m-au sunat o gramada de persoane necunoscute,iar pe abonament ma suna odata la un o persoana necunoscuta.
Intrebarea mea este, cum de imi stiu colegii noul meu numar?

2 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Este normal sa te sune necunoscuti,deoarece ai luat un numar la care altcineva a renuntat,sau nu a mai incarcat cartela prepay,apoi aceasta a expirat, apoi numarul a fost relocat, spre exemplu tie. avand telefonul dual sim probabil, ai dat telefon, sau nu ai fost atenta cand ai sunat de pe aceasta cartela.

| bogdanstefan12234 explică (pentru express11):

Nu am sunat pe nimeni dintre prieteni, colegi, in afara de familia mea nimeni nu imi stie numarul nou, telefonul nu e dual sim..in fine..mersi pentru raspuns.