Bună!
CATEGORIC Apple iPhone 4, deoarece este mai performant dpdv tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3883&idPhone2=3275
Toate cele bune.
Salut!
Imi spui, te rog, ce intrebare e asta?
De ce DUMNEZEU ai vrea un Mini2?
Si cum poti sa le compari? iPhone4 este de 3 ori mai scump!
Ecran mai mare, rezolutie de 3 ori mai mare, camera mult mai buna, baterie mult mai buna, mult mai mic, mai subtire, de 8 ori mai multa memorie interna, ecran mai frumos, TELEFON mai frumos...
Tu macar ai vazut cele 2 telefoane?
Sunt din ligi diferite!
In fond, E UN IPHONE!
Succes; Sper ca te-am putut ajuta!
La intrebarea cu tare raspunsul este iphone4 cu toate ca eu am Samsung dar mai bun e Samsung galaxy3 sau 4
Mai bine iti iei galaxy mini 2 nou decat iPhone 4. E mult mai ieftin si mult mai bun:
-Procesor mai mult decat modest de 800 Mhz. asta face ca orice aplicatie sa ruleze foarte bine
-512 ram
-Gps, iar astfel il poti folosi pe post de sistem de navigatie
-Ecran tactil cu fidelitate foarte buna
-Baterie foarte durabila
Uite aici: http://bit.ly/109Lc1x
Salut, as alege Samsung galaxy mini 2, iphone e mai bun, are procesor de 1Ghz cortex-A8 pe cand mini 2 are 800Mhz cortex-A5, ecran mai mare, camera mai mare 5MP vs 3, 2Mp!
Dar eu tot mini 2 as alege, deoarece are android ce poate fii upgradat la jelly bean, un coleg de-al meu are mini 2, se joca absolut orice joc vrea din play store, si ti-l recomand cu cea mai mare placere!
Iphone 4 este mai performant. Oricum, Samsung Galaxy Mini 2 nu se compara cu Iphone-ul 4. Asa cred eu.
Iphone 4, deoarece poti sa iti bagi toate aplicatiile posibile si jocuri gratis cu ajutorul unui jailbreak la Samsung glaxy mini 2 e mai complicat, iar daca te referi la calitate iphone e superior fata de Samsung si nu ca zic asa ca vai doamne e o fita sau ceva Samsung nu se merita.
In comparatia de fata, iPhone 4. Dar, in general, eu merg pe Samsung. Iti recomand cu caldura un Samsung Galaxy S2 Plus sau un S3, depinde de bugetul tau.
Va rog sa comparati si specificatiile de ex. camera 3, 2megapixeli si camera 5 megapixeli.
Argent_Britney_1999 întreabă: