| Ceha a întrebat:

Iar am nevoie de ajutorul vostru,urgentsad
Dupa multe asteptari si nehotarari cu privire la"ce tel sa imi cumpar", am ales Samsung Galaxy S4, bun pana aici toate bune.Greseala mea este ca am sters fara sa vreau toooaate pozele, video(toate fisierele) as vrea sa stiu daca exista vreo cale de recuperare, va rog!

6 răspunsuri:
| soloangel01 a răspuns:

Adica vrei sa spui ca ai Samsung galaxy s4?

| Ceha explică (pentru soloangel01):

Da,din luna mai, nu aparuse inca in Romaniahappy:*

| coztel5437 a răspuns:

Nu se poate

| denisadr a răspuns:

Nu stiu sigur daca merge dar iti spun. Descarca gratuit de pe pagina de interet,, http:\\ download.cnet.com\Recuva\3000-2242_4-10753287.html '' kitul de instalare. Dupa care iti va aparea o lista in care esti intrebata tipul fisierului pe care vrei sa il recuperezi, foto, audio, document, video sau daca vrei sa stergi toate fisierele sterse in ultima vreme. Dupa ce ai ales da clik pe next. Iti va aparea o alta fereastra in care esti intrebat unde se afla fisierul inainte de al sterge. Daca nu iti mai amintesti nu este nici o problema daca nu iti mai amintesti da clik pe I`m not sure iar programul va intelege ca trebuie sa caute peste tot, dupa ce apesi next incepe cautarea fisierului pierdut. Asteapta. Iti va aparea o lista cu fisierele sterse. Apasa pe cele pe care vrei sa le recuperezi si apasa pe Recover din partea dreapta-jos. Mult succces! Sa imi dai fundita daca a mers.