| xAndraa23 a întrebat:

Hei TPU, mi-am achizitionat de curand un telefon si pentru a evita sa-l zgarii mi-am luat o folie protectoare. Treaba e ca il am de o saptamana si m-am purtat normal cu el, si arata de parca l-as avea de o eternitate. Intrebarea mea e, zgarieturile respective se vad doar pe folie? Arata destul de inestetic si sunt foarte multe, ma gandesc ca, daca intepartez folia se vor vedea si pe ecran

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Zgarieturile sunt doar pe folie, incearca sa dai cu unghia pe folie cu varful, si iti vei da seama. Iti recomand o folie mata, deoarece nu raman nici amprente si rezista mai bine la zgarieturi. Sau folie de sticla daca vrei sa protejezi ecranul si la spargere.

5 răspunsuri:
| AliLina2 a răspuns:

Buna,doar folia e zgariata, ecranul nu, daca vrei poti sa ii schimbi folia. si sa ii cumperi o folie mata(ascunde zgarieturile).

| EllaDaniela a răspuns:

Buna,si prietena mea a fost in aceeasi situatie telefonul arata foarte rau dar a indepartat folia si era ca nou, zgarieturile sunt doar pe folie.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Daca nu sunt prea adanci zgarieturile cat sa nu ajunga la ecran e ok poti sta linistit.

| happytpuhappy a răspuns:

Hey,si eu am telefon nou cu folie doar folia e zgariata!

| DanielCibu a răspuns:

Zgarieturile sunt doar pe folie. daca vrei ceva mai rezistent pune-ti folie de sticla, e mult mai buna