| Zazon1243 a întrebat:

Hei, TPU! Pentru ce se pot folosi eurocentii acumulati pe cartela Orange? La produsele din magazinele lor, mai exact la ce? Doar la telefoane sau si la alte lucruri si accesorii?

5 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Nu mai bine mergi tu in magazin și întrebi?!
Pentru telefon dai diferența și în funcție de cati eurocenți ai acumulati.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut!

Cu bonusul Phone Credit poti achizitiona orice telefon din oferta comerciala Orange sau accesorii cu Millidge si Doig (doar accesorii dedicate PrePay), la pret standard, la care se aplica reducerea (se scade valoarea bonusului acumulat). Mai multe detalii gasesti aici: https://www.orange.ro/help/cum-poate-fi-folosit-bonusul-phone-credit-56

O zi buna,
Orange Helper

| cuvant a răspuns:

Salut,
Poti folosi pe lucrurile care le au in magazin. in special accesori. Daca iti doresti telefon sa iei de la el... sa stii ca iti vor prelungii abonamentul pe inca 2 ani altfel nu poti folosi eurocentii.
Asigura-te intai ca iti permiti sa prelungesti abonamentul pe 24 de luni, apoi du-te la ei.

| Zazon1243 explică (pentru cuvant):

Dar eu nu am abonament. Reincarc in fiecare luna telefonul. Nu pot sa cumpar nimic daca nu am abonament?

| cuvant a răspuns (pentru Zazon1243):

Ultima data cand am incercat eu acum vreo 2 ani, te obligau sa ai abonament. E posibil sa poti acum dar trebuie sa mentionezi ca nu vrei abonament sau nici o obligatie sa incarci lunar.