| SabinaAndreea a întrebat:

Heii :* am nevoie de parerea voastra... vreau sa imi iau Iphone dar auzisem ceva de genul ca ii gasesti greu aplicatii. Ceva sfauri? happy

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Vanqu1sh a răspuns:

E plin de aplicatii IOS... Are cel putin 1 milion, nu stiu cine te-a mintit ca gasesti greu aplicatii. Eventual poti face un jailbreak si le ai si gratis pe cele cu bani happy. Bafta!

| TheCosmin02 a răspuns (pentru Vanqu1sh):

Androidul are peste 2-3 milioane de aplicatii
ios are putine fata de el...

| Vanqu1sh a răspuns (pentru TheCosmin02):

Numai exagera atat. Si eu sunt fan Android si Samsung dar nu infloresc, mai mult sau mai putin au acelasi numar de aplicatii si in nici-un caz nu sunt 2-3 milioane, maxim 1 mil jumate, din care foarte multe sunt useless.

| SabinaAndreea explică (pentru Vanqu1sh):

Problema e ca nu ma prea pricep la chestii gen jailbreak etc big grin de asta si am nevoie de sfaturi.Imi e frica sa nu fie prea complicat pentru mine laughing

| TheCosmin02 a răspuns:

Da intr-adevar ios are putine aplicati fata der android.

daca vrei un telefon bun ia-ti unul Samsung
(iti spun eu niste modele daca vrei spune-mi cat esti dispus sa dai pe el)

| SabinaAndreea explică (pentru TheCosmin02):

Nu e problema de bani.Dar un Iphone mi se pare mai nice decat un samsung.Am avut pana acum Samsung-uri si sincer vreau ceva nou laughing

| Vanqu1sh a răspuns (pentru SabinaAndreea):

Atunci nu ar trebui sa ai retineri, are aproape 1 mil jumate de aplicatii, jailbrake-ul este doar ceva optional asa ca oricum ai dao ai de unde alege. Bafta!

| TheCosmin02 a răspuns (pentru SabinaAndreea):

Iphone e o porcarie big grin

am fost la Vodafone si m-am uitat la preturi la telefoane si am vazut iphone6 si e naspa rau

daca vrei cera mai mic ia-ti galaxy alpha

si eu am avut un iphone4 si inainte am avut note 2 si mia parut rau ca am dat atatea bani pe o porcarie! si am utilizat incontinoare note2!

deci iphone e praf fata de Samsung

| SabinaAndreea explică (pentru TheCosmin02):

De ce ti se pare Iphone o porcarie?

| TheCosmin02 a răspuns (pentru SabinaAndreea):

E mai greu de umblat pe el
nu arata bine ca telefoanele Samsung
este cam greu pentru cat e de mic e
nu este asa de stufos ca androidul
nu are miscari si gesturi ca la Samsung
desingul e naspa (cel putin mie nu imi place deloc)
mai nou la i6 se indoaie si a turtit piesele in el si le-a facut subtire rau (mai fragil), (de ex Samsung a facut cam cel mai subtire telefon (galaxy alpha) si le-a facut mai mic sa nu se indoaie ca ala)
are carcasa mare si ecranul mai mic

acum nu zic ca nu e bun iphone dar mie nu imi place din cauza acestor dezavantantaje dar nu numai astea sunt dezavantajele, mai sunt si altele care nu le stiu...
daca vrei ceva de clitate ia-ti s5, note4, s4, note3