E foarte ok 5s mai ales la banii astia. Concureaza cu aproape orice telefon(design, eleganta, stabilitatea sistemului, calitatea ecranului, calitatea camerei foto/video)
Eu am iphone si acum sincer regret ca n-am ramas la Samsung, insa nu e nici chiar asa de rau dar dupa parerea mea e mai ok Samsung ul. Acum totul ramane la alegerea ta.
Salut! Ce ti-as recomanda ar fi sa iti alegi telefonul in functie de necesitate. Adica depinde de tine ce fel de utilizator esti. Daca te limitezi la un mail, un Facebook, o pagina web, un whatsapp, iPhone-ul este o idee geniala. Este un telefon simplu, stabil, performant, elegant si calitativ. Pe de alta parte, daca esti o persoana pragmatica, daca preferi sa iti usurezi viata, iti plac lucrurile simple, fara complicatii, daca vrei sa ai deschidere catre o gramada de aplicatii, sa poti face foarte multe lucruri pe un telefon, sa ti-l personalizezi cat poti de mult, atunci o alegere foarte buna ar fi un telefon pe Android, de exemplu, la acel pret, un Samsung Galaxy S5-S6. Din punctul meu de vedere iPhone-ul te limiteaza, e cam complicat si nu iti ofera libertate, desi e foarte stabil. Pe de alta parte, un Samsung e practic, poti face o gramada de lucruri, insa nu e asa stabil, mai da erori, se mai restarteaza etc.
Un telefon Samsung Galaxy S4/5! Acum depinde daca tie iti place! Dar este mai bun Iphone-ul! Gandeste-te!
Ciprian_Jurchela_1986 întreabă: