Nu e neaparat nevoie sa iti faci cont pe U.K poti face pe tara ta. Vezi ca, cu Informatille astea eronate pe care le dai catre Apple s-ar putea sa te arzi pe viitor.La updateuri si programe pe care ai vrea sa le instalezi.Merge sa iti faci si pe adresa ta.
Mai bine il arunci la gunoi si iti cumperi o caramida din 1900 toamna avand in vedere cat de tare te bate tehnologia.
Si cum le iau in telefon? Ptr ca imi trebuie cont sau nu stiu ce, si nu ma lasa sa imi fac de ce?
Trebuie sa te lase sa-ti faci cont, nu exista. Daca iti cere ceva cont bancar sau numar de card ai optiunea sa nu introduci din cate stiu eu.
Scriu id, parola etc, si nu ma lasa sa continui pentru ca nu stiu ce are cu parola zice de parola ca nu stiu ce.
Ce iti zice legat de parola, mai exact?
Scrie cu roșu 'Your password must contain at least one numeral'.
Trebuie sa adaugi si un numar parolei, de exemplu "alina33".
Am pus si numere, si spune același lucru.
? Ciudat, nu am intalnit asa ceva. Am o idee, fa-ti contul de pe PC, s-ar putea sa mearga.
Ok. Multumesc.
Ma poti ajuta tu sa.l fac?
Da, lasa-mi adresa de fb pe privat, si intre timp downloadeaza-ti Team Viewer.
Dragutza , te duci pe AppStore si iti recomand următoarele aplicati : Instagram, CamWow cand faci deja poza sa faci cu efectu dorit, si pentru a pune pe poze efecte, PS Express. Succes
Si cum le iau de pe AppStore? Ca nu ma lasa nici macar sa imi fac cont.
Nu ai cont ?
Nu.
Încearcă sa faci contul pe Marea Britanie ca sa nu iti ceara card de credit
Help! Sa mor de am înțeles ceva spune.mi pas cu pas, te rog, draguta
Dami un mesaj privat cu Mail, si parola care o vrei ca iti fac eu contul dupa schimbi tu parola. Daca vrei. Ca mie sila sa iti zic pas cu pas
Ti.e sila? ok.
Of doamne... Nu mai ma face sa ma simt prost :| http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xpxQnSlQDvQ uitate la acest tutorial si la ultima parte daca nu iti apare acel None selecteaza ca tara Marea Britanie. Succes :*
Multumesc . Ma pricep in a face lumea sa se simtă prost, nu?
Cam da
Dar poate faci sa se simta si bine lumea cine stie
Sigur sigur ma pricep la din astea
Bella456 întreabă:
anonim_4396 întreabă: