Replica = Copie proasta a originalului, fake, fara calitate
Nu cumpara asa ceva, chiar daca este mai ieftin nu are numai carcasa de iphone in rest nu are nimic altceva din proprietatile unui iphone: performanta, itunes, camera de aceeasi calitate, aplicatii, nu stiu sigur dar mi se pare ca nici nu poate fi folosit pentru vorbit. E un telefon creat ca sa imite Iphone-ul 4S din exterior si sa fie vandut la un pret mai scazut pentru a atrage necunascatorii sa il cumpere si sa isi ia teapa.
Am vazut si eu replicile si ti le recomand, sunt mai ieftine si diferenta este ca nu are camera asa de performanta si sistemul de operare e ok numai ca nu platesti firma (ne find Apple original nu este de foarte mare calitatate, dar ca telefon este ok)
Eu te sfatuiesc sa nu cumperi un prieten a cumparat o copie cu 1milion jumapte si e in coreeana sau japoneza nu stiu exact si nue bun de nimic n-are wireless, android nu poti pune aplicati pe el. deci asta e parerea mea fa cum vrei
Replica e contrafacuta. cu siguranta. fii atent si la pret. eu totusi nu mi-as lua.
Replica e un telefon care pe exterior arata fix ca iphone ul dar in rest e praf. e o chestie de unica folosinta probabil o sa te tina vreo cateva luni maxim
Sexy_7804 întreabă: