| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

Hello! Am citit recenziile de la eMag pe Facebook. M-a lasat cu gura cascata si le dau dreptate. Vreau sa imi cumpar un telefon, de cateva saptamani il urmaresc, si il creste cu 100 lei. Iar pe CEL.ro e si mai si, toate sunt defecte. In ce site pot sa am incredere. In Romania nu poti sa ai incredere la absolut nimic. M-ai bine dau comanda la magazinul de telefonie unde am si cartela telekom. deci pot sa dau comanda la telefonul dorit si pot sa il platesc in rate? si sa nu uit de pret! in jur de 1.200 de lei sau 1.500. o seara buna!

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Valutele urca si coboara. Nu e neaparat emagu' de vina. Plus ca masurile cretine ale guvernului asta de rahat cresc costurile tuturor afacerilor si o sa vezi scumpiri intr-o veselie. Multi nu scumpesc ca sa isi faca palate de clestar, ci ca sa nu dea naibii faliment. In Romania poti sa ai incredere in multe, doar SA CASTI OCHII. De exemplu, mi-am luat un Xiaomi Mi A1 fix inainte de BF. Cost intre 1298 RON. Costul meu de achizitie, 1098, dar am primit 5% money back de la ING Bazar si 3% am avut reducere de la PCGarage ca membru MyGarage. Acum dupa BF mi-au dat si un voucher de 149 RON, pentru ca telefonul de BF a fost 949 cel mai ieftin. Intr-un final, imi iese ca am dat undeva pe la 850 RON pe un telefon de 1298. Fii baiat destept, ia un Mi A1. Il gasesti in jur de 1000 RON si isi merita banii cu virf si indesat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comanda linistit dupa eMAG, evomag sau pcgarage, poti sa-l returnezi daca nu iti place. Nu trebuie sa te iei dupa aia 1% care au avut ghinion sa primeasca ceva defect.

PS: Daca il iei in rate nu mai poti sa-l returnezi. Sper ca stii asta.

| TheRealFantasy a răspuns:

Emag, ihunt, chiar si pcgarage, cel si evomag sunt site-uri serioase, ai sanse foarte mici sa iei un telefon defect...

Preturile cresc iar fiindca s-a dus black friday, e o tehnica de marketing, se cresc preturile inainte de perioada de reduceri, apoi se reduc ca sa se faca vanzare si dupa ce trece perioada aia revin la normal.

Daca ai abonament poti sa il iei fizic din magazin, mai les daca e un model de la un brand cunoscut... sau il poti lua online in rate, nu am auzit de oameni care sa fi primit telefoane defecte de pe ihunt de exemplu, pe eMAG destul de rar.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru TheRealFantasy):

Timpenii. Sansele sa iei un DOA sunt aceleasi indiferent de magazin, ca doar nu ei le fabrica. Preturile cresc pentru ca se duc naibii valutele. De BF au fost destule oferte interesante la telefoane. Vezi postul meu anterior.